Duális képzés


Kedves leendő Mechatronikai Mérnök Hallgató!

Ha érdeklődsz a szeptemberben induló zalaegerszegi duális mérnökképzés iránt, ezúton szeretnénk felhívni figyelmedet a Technológiai Centrumra!

Bázisunk a zalaegerszegi északi ipari parkban, az inkubátorházban található; itt az irodai és a műhely-rész mellett egy komoly mérőlabort is működtetünk, benne anyagösszetétel-vizsgálóval, mobil koordinátamérővel és egyéb geometriai, illetve anyagvizsgáló eszközökkel.

A Technológiai Centrumban kísérleti kutató-fejlesztő tevékenységet folytatunk közel 30 térségi iparvállalattal együttműködve a gépek, mérőeszközök, gépgyártási technológiák fejlesztése területén. A munkánk rendszerint az adott vállalat gyártási környezetének helyszíni felmérésétől a gépészeti-mechatronikai tervezésen és meghatározott mérési-tesztelési feladatokon át egészen működő prototípusok elkészítéséig tart.

Válassz minket, ha eddig megszerzett tudásod kamatoztatása mellett kreativitásodnak és kísérletező kedvednek is szeretnél teret engedni! A tapasztalatszerzés egyedülálló formáját kínáljuk Neked, hiszen nálunk-velünk egészen újszerű műszaki-ipari megoldások kidolgozásában vehetsz részt, és a vállalatokkal való kapcsolattartás során további készségeket is fejleszthetsz.
Még nem duális képzési rendszerben, de jelenleg is csapatunkat erősíti három zalaegerszegi mechatronikai mérnökhallgató, egységes véleményük alátámasztja a szakmai gyakorlati tevékenységgel kapcsolatos hitvallásunkat:

„A munka során változatos és izgalmas műszaki problémákkal kerülünk szembe, valamint segítséget kapunk a tanulmányi feladatokkal kapcsolatban is. A cégeknél látott gyakorlati megvalósításokra és technológiákra alapozva a képzés végére „tapasztalt pályakezdővé” válunk.”

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, egy kötelezettség nélküli személyes találkozó során szívesen bemutatjuk Neked tevékenységünket, munkáinkat. Keress minket bátran telefonon, vagy írj egy e-mailt, hogy időpontot egyeztessünk.

Várunk szeretettel,
Háry András
Technológiai Centrum vezető
Tel.: 30/6500 863
andras.hary@apnb.hu


Technológiai Centrum: H-8900 Zalaegerszeg – Inkubátorház,
Fészek u. 4. Tel./Fax: (+36) 92 324 453
Egyetemi Kutatóhely: H-8900 Zalaegerszeg,
Gasparich út 18/A. F épület, Tel./Fax: (+36) 92 324 453