BemutatkozásElőzmények

A Technológiai Centrum ipari igényekre alapozva, hasonló nemzetközi szervezetek tapasztalatainak felhasználásával jött létre 2010-ben. A centrum saját humán- és eszközháttérrel, valamint kiterjedt szakmai együttműködő körrel rendelkező szolgáltató és kutatóhely. Speciális szervezeti struktúrája és működési modellje révén a rugalmasság, a szakmai teljesítmény, és tudományos érték együttesét kínálja erőteljes üzemi jelenlét mellett az ipari fejlesztési projektek során. A Technológiai Centrum aktív szerepet vállal a műszaki tudás humán bázisának erősítése és fejlesztése terén; az érintettek közötti tudástranszfer előmozdítása terén is.
 


Küldetésünk

A Technológiai Centrum küldetése, hogy komplex műszaki kutatás-fejlesztési szolgáltatásokkal hozzájáruljon az ipari, és kiemelten a gépipari vállalkozások fejlődéséhez, versenyképességének erősítéséhez.
 

Tevékenységünk

A Technológiai Centrum értékalapú tevékenységgel, és az erre épülő szolgáltatásokkal kíván elismert gépipari kutatóközponttá válni.

  • Összetett, elgondolkodtató, innovatív ötleteket, széleskörű kitekintést, gyakran átfogó  elemzést igénylő ipari feladatokat keresünk, és ezekre szállítjuk a fizikai megoldást.
  • Erőforrásainkkal értékarányos műszaki és kutatás-fejlesztési szolgáltatási kínálunk ipari partnereinknek.

Értékeink

  • Ipari igényekből kiinduló, materiális kimenetben végződő fejlesztési megközelítés
  • A műszaki- és kutatási érték maximalizálása az ügyfél számára
  • Bizalmi alapú együttműködések
     

Technológiai Centrum: H-8900 Zalaegerszeg – Inkubátorház,
Fészek u. 4. Tel./Fax: (+36) 92 324 453
Egyetemi Kutatóhely: H-8900 Zalaegerszeg,
Gasparich út 18/A. F épület, Tel./Fax: (+36) 92 324 453